_______________________________________________

 

 

 

 

L'ANY DELS 30 (O LA MAGDALENA)

AUTOR: Lara Díez

DIRECCIÓ: Lara Díez

INTÈRPRETS: Anna: Bàrbara Roig / Marc: Cels Campos / Sam: Dani Ledesma / Isa: Francesca Vadell / Joan: Ivan Padilla / Abril: Lara Díez / Ernest: Marc Naya / Marta: Maria Rodríguez

MÚSICA ORIGINAL I ESPAI SONOR: Cels Campos / LLETRES: Ivan Padilla i Cels Campos / ESCENOGRAFIA: Gerard Orobitz / VESTUARI: Bàrbara Roig / ASSESSORAMENT DE MOVIMENT: Toni Luque / DISSENY D'IL·LUMINACIÓ: Toni Luque / DISSENY GRÀFIC: Toni Valls / REALITZACIÓ I MUNTATGE AUDIOVISUAL: Lupe Capell i Jimmy Guiu (Xindongu productora audiovisual)

COPRODUCCIÓ: TEATRE GAUDÍ,RETRET TEATRE I LA RÚBIA

TEATRE GAUDÍ BARCELONA

del 4 al 28 de juny de 2015 / de dijous a dissabte a les 20:00h i diumenges a les 18:00h

Idioma: català / Durada: 75 minuts

imatges / dossier de l'espectacle pdf / premsa i crítiques

SINOPSI


Aquest és l’any dels 30 per l'Anna, el Joan, la Marta, l'Isa, el Sam, el Marc i l'Ernest, un grup d’amics que es coneixen des de l’institut. Per celebrar-ho, faran una festa conjunta: aniran a sopar, menjaran de postres magdalenes amb psicotròpics i passaran la nit al local on treballa el Marc com a músic. Ningú no es pot esperar que una petita magdalena innocent pugui protagonitzar la nit. Cap d’ells sospita que farà un viatge per les expectatives, les pors i les idees del que està per fer, del que ja està fet i del que ja no es podrà fer a l’inici d’aquesta nova dècada, d’aquest nou any... l’any dels 30.

 

PREMSA I CRÍTIQUES